Klacht: Examinator laat iedereen zakken

op 29 juni 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon moest vorige week afrijden. Toen ze bij het cbr en Leiden aan kwamen en de rij instructeur zag wie mijn zoon als examinator kreeg zei hij dat mijn zoon het wel moeilijk zou krijgen! Na het examen had mijn zoon een goed gevoel over de afloop van het examen volgens hem had hij overal goed gekeken wat wij hem ook hadden geadviseerd.
Maar aan het einde vertelde de examinator dat hij toch was gezakt omdat hij volgens hem niet goed in alle straten had gekeken.
Mijn zoon snapte er niks van en vertelde dat tegen de rij instructeur waarop hij vertelde dat deze man niemand laat slagen!! Hij wilde dat niet aan het begin van het examen zeggen want anders zou mijn zoon helemaal zenuwachtig zijn. Hoe is het in hemels naam mogelijk dat een examinator iedereen laat zakken?

Gewenste Oplossing:

Dat deze man geen examens meer af mag nemen en genieg doening voor mijn zoon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fasoe