Klacht: Europelottery is niet te annuleren, oplichters

op 29 februari 2016 over MKBusiness in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een paar weken geleden gebeld door Europelottery om mee te doen aan de loterij waarbij ik 99% kans zou hebben om te winnen. Het klonk op dat moment wel goed en besloot mee te doen. De mevrouw aan de telefoon vertelde mij dat ik een mail zou ontvangen waarbij alles nog eens word uitgelegd en ik ook de kans heb om te annuleren. Deze mail heb ik nooit ontvangen. Dit was voor mij een teken dat het oplichters zijn.
Want aan de telefoon werd gezegd dat ik de uitslagen ergens kon opzoeken, maar ik heb dus geen informatie waar of hoe ik de uitslagen kan weten. Ik heb geen kans gehad om te annuleren en dit had ik zeker gedaan als het kon. Ik wil helemaal niets meer te m,aken hebben met MKbusiness en de Europelottery.
Vandaag hebben ze ook het geld van mijn rekening gehaald en heb dit gelijk teruggeboekt. Hopelijk krijg ik dit snel terug, maar ik wil ervoor zorgen dat ze nooit meer dit soort dingen kunnen doen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik me geld terug heb, wat hopelijk al snel is doordat ik het bedrag heb teruggeboekt via de bank. Daarnaast wil ik dat ze nooit meer geld van mijn rekening zullen halen en dat ik dus ben afgemeld bij Europelottery. Ook vind ik dat hun, MKBusiness, moet weten dat ze oplichters zijn, dat ze hierop worden aangesproken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKBusiness

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKBusiness nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door MKBusiness in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat MKBusiness een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MKBusiness

Heeft op 14 juni 2016 om 09:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer, mevrouw,

Wij vinden het erg vervelend om te vernemen dat u vindt dat er onterecht gelden van uw rekening zijn afgeschreven. Wij baseren onze informatie op hetgeen onze opdrachtgevers aanleveren.

Graag wil ik u verzoeken om met inhoudelijke vragen, klachten of opmerking contact op te nemen met onze opdrachtgever.
.

Alle klachten die gemeld zijn door Judith2188