Klacht: Eten te koud

op 12 juli 2017 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben 11 juli om 16:17 uur naar de kfc drive geweest in leeuwarden, ik heb netjes afgerekend €27,40, ook ben ik netjes geholpen en dan kom ik thuis en toen ben ik gelijk gaan eten en dan kom je er achter dat je koud eten hebt mee gekregen en vervolgens alles in de magnetron moet gaan doen.. ik was zo boos en de reden dat ik niet ben terug gekomen is, omdat ik een vroege dienst had, ik was moe en mijn zoon was ziek. De volgende ochtend ben ik weer langs de kfc geweest en heb ik mijn klacht ingedient en er word mij verteld dat ik een nieuw menu kan krijgen, maar daar gaat het niet om ik wil gewoon dat het niet meer gebeurt. Ze hebben wel hun excuses aangeboden.

Gewenste Oplossing:

graag zou ik een tegoedbon willen ontvangen, omdat dit echt zonde was van mijn geld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maja1972