Klacht: Ernstig ziek na eten kentucky

op 15 september 2017 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben met onze gezin bij Kentucky Eindhoven eten besteld en zijn daarna allemaal ernstig ziek geworden. Dit is als de tweede keer dat dit gebeurd . Nu weer in niet hoe het met de hygiëne daar zit maar ik kan mij voorstellen dat dit niet goed voor Kentucky kan zijn.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er wordt aangetoond dat er onderzoek gedaan wordt naar de hygiëne daar!!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ritavnielen