Klacht: Ergernis: reclame voor actie films op vroeg tijdstip

op 18 mei 2016 over RTL 7 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wat elke zondagochtend genieten is om samen met mijn zoontje van 4 naar het erg leuke programma vis tv te kijken, wordt helaas ruw onderbroken door de reclame voor actie films welke door rtl7 laat in de avond wordt uitgezonden. Ik snel weg zappen voordat er geschoten, gevochten etc. Wordt. Ook ik als ouder vindt een actiefilm leuk, maar maak geen reclame hiervoor op een vroeg tijdstip bij een programma voor het hele gezin!

Gewenste Oplossing:

Reclame prima, maar passend voor het moment van de dag en het programma waartussen deze uitgezonden wordt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 7

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 7 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mtetje