Klacht: Eng reclameblok in de middag

op 26 juli 2017 over RTL 7 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag, ik kijk vandaag 26 juli op rtl 7 ” everybody loves Raymond”. Iets na half drie komt het eerste reclameblok. Een stukje uit een james bond film die later te zien is, wordt alvast getoont. Er zijn enge stukjes in te zien. Ik vind dat erg jammer, want er kjken veel jonge kinderen op dit tijdstip . Ik dnek dat wel vaker onderschat wordt hoezeer enge beelden impact hebben op een jong onbedorven kinderbrein waar wij volwassenen al voor zijn afgestompt. Ik had graag gezien dat er beter werd gelet op de voorvertoonde stukjes van later uitgezonden films tijdens reclameblokken, met name op de middag.
M vr gr sonja beetsma

Gewenste Oplossing:

Ik had graag gezien dat er beter werd gelet op de voorvertoonde stukjes van later uitgezonden films tijdens reclameblokken, met name op de middag, mbt kindvriendelijkheid.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 7

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 7 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sonja beetsma