Klacht: Eerder tonen op welke dagen het Elysium vol zit.

op 17 juni 2016 over Elysium Sauna Welness in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is vandaag 17 juni 2016. Ik heb een voucher (cadeautje) van mijn werkgever gekregen. Dit heb ik verzilverd op www.dagjewelness.nl. Nu ga ik reserveren op de site van het Elysium, blijkt dat de maandag niet geboekt kan worden omdat het vol zit. Ik vind het vervelend, want ik heb speciaal voor a.s. maandag een dagje vrij genomen en een extra middag kinderopvang voor mijn zoontje. Ik reserveer ook netjes drie dagen van tevoren. Mijn ticket is geldig tot donderdag 23 juli 2016. Ik vind dat de beschikbaarheid van de dagen van het Elysium eerder getoond moet worden, omdat ik een drukke werkweek heb.

Gewenste Oplossing:

Als ik een keer op de maandag langs kan gaan naar het Elysium. Ik moet het dan wel ruim van te voren weten zodat ik weer een maandag kan vrijplannen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elysium Sauna Welness

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elysium Sauna Welness nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sandra1980