Klacht: Een uur lang voor niets gewacht

op 24 februari 2018 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het personeel wat vandaag 24-02-2018 daar werkt dient voor geen van kant heel erg onvriendelijk
Ik kom om iets voor 16.00 uur binnen en zeg precies wat ik wil en dat kon ik mocht plaats nemen na een uur Was ik aan de beurt en mevrouwtje zegt dat de dat niet meer red en dat ik maar de volgende keer maar moet terug komen dus echt voor nikts zolang gewacht
Maar wat mijn opviel was dat ze ruim 7 mensen afwees tussen 16.00/16.30 en dat waren allemaal mannen en ze zei ook tegen haar collega dat ze echt om 18.00 uur de winkel wou sluiten en geen minuut later

Een zeer teleurgestelde klant
Van brainwash doorn

Gewenste Oplossing:

Ze moet daar niet werken op een zaterdag

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brainwash Kapper nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Boze klant uit doorn