Klacht: Een tv programma

op 14 juni 2016 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vindt het niet kunnen dat de uitzending van betalen of leeghalen op rtl5 om half 21.30 op dinsdag gewoon wordt vertoont .dit is gewoon leedvermaak meer als de helft van Nederland heeft hiermee te maken .daarom wil ik ook dat dit programma van de buis moet wel nu meteen ik hoor graag van u gr Michiel

Gewenste Oplossing:

Als dit programma van de buis is !!!!!!!!!!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chiel 72