Klacht: Een nep account onder mijn naam.

op 28 december 2017 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben er via via achter gekomen dat er een badoo account is aangemaakt op mijn naam, met foto’s van mij. Ik heb nooit een badoo account aangemaakt en wil graag dat dit account wordt verwijderd. Ik krijg spam berichten per mail dat ik likes krijg, graag wil ik hier van af. Verder vind ik het zeer kwalijk dat er zonder mijn toestemming een account is aangemaakt met mijn naam en fotos en mijn email adres ook is gebruikt. Ik vind dit een inbreuk op mijn privacy en dit heeft mij veel problemen op geleverd.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden op het moment dat het account is verwijderd en dat het voor badoo niet meer mogelijk kan zijn om fake accounts aan te maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marjoleinH17