Klacht: Een kind van 4 niet laten plassen en dit voor een speelgoedwinkel

op 14 oktober 2016 over Bart Smit in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 2 pakjes shopkins gekocht bij Bart Smith te Knokke. Mijn dochtertje van 4 jaar met ontwikkelingsstoornis vroeg zelf heel beleefd of ze mocht plassen aan de verkoopster . Deze antwoordde : ‘wij zijn geen openbaar toilet’. Wij zijn zelfs hele goede klanten. Mijn dochter heeft dan in de lippenslaan in de goot moeten plassen, want in de eerste 100 m is er geen tea room.

Ik vind dit echt niet kunnen. Heb zelf 9 jaar zelfstandig een zaak uitgebaat en weet heel goed dat er mensen zijn die misbruik zouden maken .
Maar een kind van 4j dit weigeren is erover.

Hopelijk krijg ik gehoor via deze weg.

Met de meeste Hoogachting,

Kathy De Schrooder

Gewenste Oplossing:

Graag een verontschuldiging

Alle klachten die gemeld zijn door 2kslunch