Klacht: editie enigma klacht

op 04 februari 2014 over Editie Enigma in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook mij blijven ze lastig vallen met betalings herinneringen. Terwijl het proef abonnement op tijd stopt gezet is. Ik heb een voorbeeld brief via consumentenbond gestuurd naar editie enigma,maar ondanks dat krijg ik evengoed een brief om tot betaling over te gaan. Als ik niet betaal word er een incasso bureau ingeschakeld en komen er 40 euro kosten boven op. Weet iemand raad?? Ik weet niet meer wat ik moet doen? Groetjes priscilla

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat dit netjes opgelost word en dat ik niet hoef te betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Editie Enigma

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Editie Enigma over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Editie Enigma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pris-dylano