Klacht: E-mail uit lijst hackerslijst gekopieerd

Wobje op 16 januari 2013 over top-cash.nl in de categorie Internet casino

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorig jaar is de site pepper.nl gehackt door anonymus hackers, direct nadat dit bekend is geworden heb ik mezelf opgezocht via deze lijst die online stond nu zag ik dat mijn e-mail adres door de beveiliging van pepper.nl automatisch is aangepast met een aantal letters erbij (ik natuurlijk heel blij). Maar omdat ik een eigen domeinnaam heb krijg ik automatisch alle mails die binnenkomen op foute mail adressen van mij doorgestuurd.

Nu wordt ik dagelijks gespamd door Top Cash, op het e-mail adres wat in de lijst stond van anonymus hackers, waaruit ik de conclusie trek dat Top Cash niet eerlijk en ILLEGAAL aan e-mail adressen komt. deze halen ze van site’s af waar lijsten op staan met de mailadressen van leden van een gehackte site!!

Ik overweeg om aangifte te doen omdat ze mij zonder mijn toestemming in een mailing hebben opgenomen en ILLEGAAL aan mijn e-mail adres zijn gekomen! afmelden heeft geen effect!

Gewenste Oplossing:

Excuus brief en een duidelijk antwoord hoe ze aan mijn e-mail adres zijn gekomen en een financiële compensatie voor de uren die ik inmiddels al heb moeten maken om mijn mail Top cash vrij heb moeten krijgen wat nog steeds niet is gelukt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over top-cash.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over top-cash.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door