Klacht: dubbeltje op zijn kant van RTL

op 08 augustus 2017 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb nu een aantal programma’s gezien, en altijd zie ik maar Nederlandse mensen??Ik vind die mensen gaan op zijn Hollands gezegd met de billen bloot gaan , maar heb nog nooit een Turks, Marokkaans chinees, Spaans weet ik veel gezin hierop gezien! Zijn het nu alleen maar de Nederlanders die schuld hebben??? waardeloos vind ik dat omdat er alleen maar Nederlandse gezinnen in voor komen. Vind het haast discriminatie!

Gewenste Oplossing:

ik vind dat ze ook eens een buitenlands gezin op de tv helpen met de schuld, zodat het niet lijkt of dat altijd die Nederlandse mensen schulden hebben!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hotmail.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gaby1562