Klacht: Dubbele transactie munten gepint

op 28 augustus 2017 over Mysteryland in de categorie Feest/Festival/Evenement

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zaterdag was ik bij Mysteryland en heb sochtends om 11:24u, 30 euro gepint aan munten. Nu blijkt er op dat tijdstip twee maal dat bedrag van mijn rekening afgeschreven te zijn. Een collega stond nog de bonnen na te kijken, maar gaf niet aan dat het bedrag twee keer werd afgeschreven. Tot mijn schrik is dat dus wel gebeurd, en ik hoop dat ik dit bedrag terug kan krijgen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn 30 terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mysteryland

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mysteryland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door krisztina