Klacht: Doorgeven wijziging kinderopvangtoeslag

op 21 september 2017 over Belastingdienst in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik dit digitaal een wijziging in kinderopvangtoeslag (in dit geval een verhoging) door wil geven zoals mij telefonisch geadviseerd wordt en je wilt de wijziging verzenden dan blijft het scherm zowel op een telefoon of iPad maar laden met de mededeling “een moment geduld alstublieft ” Zo komt de mail niet aan en word mijn kinderopvangtoeslag dus door mijn neus geboord, lekker makkelijk kost veel tijd en uiteindelijk nog niks !!!

Gewenste Oplossing:

Kinderopvangtoeslag herstellen met terugwerkende kracht (dus niet alleen per 3 maanden )

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belastingdienst

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belastingdienst nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door desjonny