Klacht: dood door niet sturen van ambulance

op 08 augustus 2016 over 112 alarmcentrale in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik mag morgen mijn man en vader van twee prachtige kindjes van 5 en 6 naar het crematorium brengen doordat de persoon die ik sprak via 112 ambulance het niet nodig vond een ambulance te sturen toen mijn man het aan mij had gevraagd omdat ie geen lucht kreeg.Ik ga door tot ik gerechtigheid krijg voor mijn man.Hij is 33 en terug thuis gekomen van het vakantiepark in een kist .Ik laat het hier niet bij,dus degene die ik 5 augustus tussen half 7 en 7 uur s’ochtends aan de lijn had en mij doorverbonden heeft met Dokterspost Apeldoorn mag zijn borst natmaken.

Gewenste Oplossing:

Bedenken jullie bij 112 maar alvast hoe jullie deze grove foute inschatting gaan indekken voor jezelf want ik laat het hier niet bij.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 112 alarmcentrale

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 112 alarmcentrale nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jaimes