Klacht: Doen niet wat ze beloven

Jaeela op 12 juli 2014 over mijnzoeker.nl in de categorie Zoekmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijnzoeker.nl €123 betaald voor een Google vermelding hoger op de pagina. Laatst werd ik door een ander bedrijf er op geattendeerd dat we niet te vinden zijn. Ik heb ze gebeld en zou de volgende dag teruggebeld worden en dat is niet gebuerd. Ik heb ze vervolgens tig keer proberen te bereiken maar en staat een bandje op dat ze ingesprek zijn en je word van de lijn gegooid. Ik heb ze gemaild dat ik mijn geld terug wil en wacht op reactie. Ik denk niet dat hij komen gaat als ik de verhalen allemaal lees over deze oplichters!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug of echt een google vermelding

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over mijnzoeker.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over mijnzoeker.nl nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht

8 jaren geleden - Is er al meer bekend of de klacht behandeld wordt? Of is het nu afwachten?

Alle klachten die gemeld zijn door