Klacht: doe maar 2012

op 24 januari 2014 over Ticketloket.com in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo hebben hier mensen uberhaupt al geld terug gehad van ticketloket?? ik afgelopen juni de rente van 13 cent een lachertje ik zou ook graag mijn 226 euro terug maar daar zal ik wel naar kunnen fluiten , ik heb heel erg lang geduld gehad maar naar 1,5 jaar wil ik mijn geld graag terug

Gewenste Oplossing:

mijn geld terug!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ticketloket.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ticketloket.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door charella