Klacht: dochtertje niet goed geworden

op 18 augustus 2016 over Red Bull in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn dochtertje van 11 is met vriendinnen naar een supermarkt gegaan en heeft een booster gekocht en is onderweg naar huis niet goed geworden ,ze is hart gevallen en haar kleding ( broek) is kapot gegaan ,ik vind dit niet normaal kleine kinderen kunnen gewoon energie kopen ,terwijl het rotzooi is vooral voor kinderen
der broek is wel kapot gegaan door die booster ,heb het geld ook niet op me rug groeien .u kan mssn wel zeggen ja dan had u tegen u dochter moeten zeggen dat ze dat niet mag kopen maar als ze buiten is met vriendinnetjes kan ik haar niet in de gaten houden .ik vind het ook niet normaal dat kinderen het zomaar mogen kopen .ik vind en ik niet alleen dat er een leeftijd grens op moet komen

Gewenste Oplossing:

als ze het mogen kopen vanaf 18 jaar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Red Bull

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Red Bull nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mevr hanna