Klacht: Dienst na verkoop

op 05 juli 2021 over Belisol in de categorie Klusbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn klacht is dat de dienst na verkoop onbestaande is bij BELISOL als er zich een probleem voordoet die onder WAARBORG moet vervangen worden?!
Is het de verantwoordelijke(de verkoper)die de zaak niet goed aanpakt,Is het slechte wil,is het incompetentie weet ik veel? In ieder geval,deze firma komt haar verplichtingen niet na en neemt op geen enkel moment het initiatief om ons op de hoogte te houden van de evolutie van de zaak ,WIJ MOETEN IEDERE KEER ZELF CONTACT OP NEMEN!
Een feit is zeker dat voor zo en eenvoudige zaak op te lossen wij al MAAAAAAANDEN wachten om dit stuk te vervangen! Mij maakt het niet uit wie of wat de reden van het probleem is ,ik wil een oplossing!!!!!
NEEM JULLIE VERANTWOORDELIJKHEID BELISOL, DENK AAN JULLIE REPUTATIE!!!

Gewenste Oplossing:

Onderdeel vervangen of financiële vergoeding !

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar Belisol over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Cortvrint