Klacht: De weer berichten

op 29 mei 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het hele weekend onweer hagel windstoten en wat al niet meer . Code dit code dat .. Ik vind dat jullie beter je best moeten doen in sta met mijn snack wagen me broodje te verdienen in de zomer maar door die vreselijke weer voorspellingen kan ik beter op bed blijven liggen jullie maken de mensen bang en onzeker ze durven de deur niet uit echt belachelijk ik sta al 30 jaar daar maar de laatste jaren verzieken die weersvoorspelling van jullie mijn werk . Kijk van dag tot dag dan heb je kans dat het uitkomt ….. Punt en klacht waar ik behoorlijk boos om ben en stop met al die onzin voorspellingen . Mvg Anja

Gewenste Oplossing:

Niet tevreden verre van dat

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anja vd vlag buitink