Klacht: de verkeerde gepakt.

op 19 mei 2016 over Jan Linders in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Had vorige week het verkeerde bier meegenomen. Er zijn 2 soorten liefmans en liefmans brut.
Dus ik had brut ipv gewoon liefmans ik ga terug zeg tegen dat meisje heb verkeerde meegenomen kan ik het ff omruilen? Moet u nog boodschappen ik zeg ja, waarop zei zegt heeft u de bon nog ik zei nee kom straks maar aan deze kassa. Ik ga alles pakken ook die 5 flesjes en kom daar en zeg deze zijn de goede oké ik bel mijn collega ivm correctie.
Zei komt heeft u de bon ik zeg nee maar vorige week gehaald en de verkeerde mee genomen.
Nee zonder bon niet ruilen.
Nou dat is niet normaal als vaste klant die 3 keer in de week daar is.
Misschien kun je de klant hierin tegen moet komen en extra service hierin geven.
Ik bewaar nooit die supermarkt bonnetjes, alleen van kleding winkel. Zou toch te gek zijn,
als ik die ook nog moest bewaren.
Als ik het geld nu wilde was wat anders maar ik wilde gewoon omruilen.
Niemand die hierin verlies had.
Erg jammer van jullie.

Gewenste Oplossing:

Een bon voor nieuwe flesjes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Jan Linders over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Jan Linders in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Jan Linders een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Jan Linders

Heeft op 03 april 2017 om 14:31 geantwoord

Geboden Oplossing:

Deze klacht in 2016 al opgelost echter is deze helaas niet afgemeld. Bij deze.
Er is vorigjaar contact opgenomen met de klant via een privé bericht en een navraag gedaan over welk product het gaat om eventueel tot een oplossing te komen. Al onze klanten kunnen met een vraag of opmerking over een product of onze winkels contact opnemen met onze Klantenservice via e-mail vraag@janlinders.nl of via het contactformulier op onze website https://www.janlinders.nl/bel-of-mail-ons.html.

Alle klachten die gemeld zijn door S. Verbeten