Klacht: de nieuwe pods lossen niet helemaal op en geven foutmelding wasmachine

op 27 mei 2021 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een zak pods aangeschaft met 40 stuks van de ariel Allin1 pods met Lenor. ik heb nu driemaal de nieuwe pods met lenor gebruikt voor een was van 59 minuten op 30 en 40 graden waarbij aan het einde de wasmachine de foutmelding geeft dat er lekkage is bij de afvoerslang. Wasmachine helemaal nagekeken, geen lekkage gevonden.
Bij de 3e keer dat dit gebeurde vond ik de pod nog terug. Deze had het paarse gedeelte nog vol en het restant van het omhulsel zat er nog aan. waarschijnlijk heeft dit restant de eerste 2 keer nog in de afvoerslang vastgezeten.

ik heb geprobeerd bij PG en Ariel de klacht neer te leggen maar dat is niet gelukt.

Gewenste Oplossing:

wanneer Ariel de oplosbaarheid van de pods verbeterd en de pods die ik heb gekocht vergoed of omwisselt voor de goede pods

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rita18