Klacht: de helft van de aankoop bedrag is ingehouden

op 20 maart 2017 over Kidsgigant in de categorie Internetshops - Speelgoed

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bed aangeschaft. De kleur op de plaatsje was wit. Echter zag hij in werkelijkheid anders uit. Ik had de doos open gemaakt en toen ik de kleur zag heb ik het gelijk weer dicht gedaan. Deze is opgehaald door kiesgigant. Zij zouden alleen 35 euro afschrijven i.v.m. bezorgen. na een week heb ik niks van hen genomen. Toen heb ik zelf contact opgenomen en hen gevraagd om de aankoopbedrag over te maken. Tot mijn grote verbazing kreeg ik te horen dat het bed niet meer verkoopbaar was voor hen met twee fotos er bij (fotos gemaakt in hen magazijn), dat de bed niet goed verpakt was. Ik vindt onrechtvaardig om de helft van de bedrag af beschrijven terwijl het bed niet eens uit de doos is gehaald.

Gewenste Oplossing:

Ik moet mijn volledige bedrag terug krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kidsgigant over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Yasen