Klacht: de grote improvisatieshow

op 08 mei 2016 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb meerdere keren geprobeerd naar deze kwis te kijken maar na een minuut ben ik al verveeld en geirriteerd en na 1.5 minuut trek ik het niet meer en moet ik wegzappen in de 40 jaar dat ik tv kijk is dit echt de meest irritante stompzinnige spelshow die ik tot nu toe heb voorbij zien komen wat een zenuwslopend bloedirritant baggerprogramma ik begrijp niet dat mensen hier naar kunnen kijken en om kunnen lachen

Gewenste Oplossing:

als zulke beeldbuisvervuiling van het scherm verdwijnt het is te stompzinnig voor woorden slechtste spelkwis ooit uigezonden programma s voor zwakzinnigen niet meer uitzenden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door patrickhaver