Klacht: De clou bij bijv. “STEGEMAN OP DE BRES”

op 31 augustus 2016 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik, en vele met mij, word er niet goed van dat er vooraf bij het begin van het programma de clou van het verhaal wordt weergegeven. Vooraf wordt een groot deel van de uitkomst al weer gegeven en dan wordt gezegd “maar dat straks” nu eerst enz. Dat is net of je een spannende film gaat kijken maar de afloop wordt je vooraf verteld. DIT VIND IK ECHT NIET NORMAAL MEER. En dat gebeurd steeds vaker.
En waarom deze weergave vooraf??
Dit komt bij steeds meer programma’s voor.

Gewenste Oplossing:

Begin bij het begin en werk het netjes van voor af aan af.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johan en Thijs Zegers