Klacht: De clou bij bijv. “HELP MIJN MAN IS KLUSSER”

op 31 augustus 2016 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik, en vele met mij, word er niet goed van dat er vooraf bij het begin van het programma de clou van het verhaal wordt weergegeven. Vooraf wordt een groot deel van de uitkomst al weer gegeven en dan wordt gezegd “maar dat straks” nu eerst enz. Dat is net of je een spannende film gaat kijken maar de afloop wordt je vooraf verteld. DIT VIND IK ECHT NIET NORMAAL MEER. En dat gebeurd steeds vaker.
En waarom deze weergave vooraf??
En steeds meer programma’s hebben dit.

Gewenste Oplossing:

Laat dat deel weg en begin gewoon bij het begin en werk het verhaal netjes achter elkaar af.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johan en Nel zegers