Klacht: Custom cars: Las Vegas

op 12 juni 2016 over RTL 7 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenavond, allereerst wil ik zeggen dat Rtl7 op zondag einde van middag/ begin van avond leuke programma’s uitzendt. Wat mij echter al enkele weken opvalt is dat er bij custom cars las vegas elke zondag een gedeelte wordt uitgezonden wat de zondag ervoor ook al is uitgezonden. Wat is hiervan de reden? Ik vind het behoorlijk irritant

Gewenste Oplossing:

Geen herhaling van vorig week uitzenden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 7

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 7 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kessie