Klacht: Constante jeugdzorg op ons neck!

op 23 december 2012 over Bureau Jeugdzorg in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eerder een huisuitplaatsing gehad ik vrouwen opvang kinderencrisis opvang . Nu werd ik op een school van me kinderen mishandeld en nu wil jeugdzorg mijn kinderen naar Pioneer dumpen tja dat is wel een makkelijke weg!en ze dreig me met raad voor kinderbescherming ik ben hier meer met Pioneer accordeon gegaan maar mijn hart zeg nee alleen omdat ze me dreig voor raad voor kinderbescherming.deze foto was de mishandeling door een vrouw.

Gewenste Oplossing:

Er is nu onderwijschillen betrokken geraak maar ze willen mijn zaak afsluiten tja dat is even me aaien dan kan niet vind dat ze me niet heelmaal voor me staan.

Alle klachten die gemeld zijn door Rauna