Klacht: commentaar voetbalwedstrijd ajax _lyon

op 03 mei 2017 over RTL 7 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik word kotsmisselijk van het commemtaar van die leo driesen zijn er geen betere die professional neel zijn en niet met een ajax bril opzitten maak mij niet uit wat voor club je ben maar dit is heel iritant ik heb de tv uitgezet walgelijk ik luister liever naar sierd de vos die snap hoe het werk zo dit ben ik kwijt kijk maar wat je er mee doet

Gewenste Oplossing:

eerlijk commemtaar we spelen niet tegen fc bal op het dak

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 7

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 7 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bibi1970