Klacht: Chinook Helikopter veel te laag

op 13 december 2017 over Geluidsoverlast in de categorie Overlast

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op woensdagmiddag 13 december vloog er een chinook-helikopter veel te laag over (Watermolenstraat 2, Rijsbergen). Ik vind het niet normaal dat de ruiten in de sponningen trillen en ons (houten) kantoorgebouw op zijn grondvesten staat te schudden. Dat er geoefend moet worden begrijp ik maar moet dat echt zo laag?

Gewenste Oplossing:

Ik begrijp dat dergelijke vliegroutes vastliggen, maar het zou prettig zijn dat ze wat hoger overvliegen zodat wij er geen (of minder) overlast van ervaren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Geluidsoverlast

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Geluidsoverlast nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AngelavdS