Klacht: CBR laat examens niet inzien

op 13 augustus 2016 over CBR in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gezakt voor mijn examen. Na contact opgenomen te hebben met het CBR, is mij gezegd dat ik examens niet kan inzien. Dat is hun ‘beleid’ t.b.v. ‘Kwaliteitsgarantie’. Ik ben van mening dat een vraag (een van mijn laatste examenvragen) foutief was. Deze werd afgedaan als een ‘oefenvraag’. Een van de laatste vragen een oefenvraag? Dat kan volgens mij niet.

Gewenste Oplossing:

Wanneer men examens kan inzien en de foutief beantwoorde vragen inclusief gegeven antwoord kan inzien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door noellurken