Klacht: cadobon niet meer inwisselbaar

hannyblanto op 23 december 2013 over Free Record Shop in de categorie CD- en DVD winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook wij wilden een cadobon inwisselen t.w.v. 25 euro. Die bleek ,na overname , niet meer inwisselbaar. Sta je dan; weggegooid geld.!! Bij overname van een bedrijf neem je mijns inziens automatisch ook de klant over,al dan niet met een al in bezit zijnde cadokaart van dat bedrijf. Als dit niet fatsoenlijk wordt opgelost ben ik voor het laatst binnen geweest bij Free Record Shop en aan de lange lijst van klachten m.b.t. dit onderwerp te zien , met mij velen vermoed ik. Door dit soort praktijken ontstaat een slechte naam en zou de doorstart wel eens voor niets geweest kunnen zijn uiteindelijk. News travelles fast…….

Gewenste Oplossing:

Het liefst geld terug of inwisselbaar voor een PS network kaart,maar die zijn altijd "uitverkocht" als ik er om vraag. (3x tot nu toe),en dat is t enige wat ik zou willen aanschaffen voor de cadokaart.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Free Record Shop

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Free Record Shop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door