Klacht: bot geen kip

op 25 juni 2017 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 24-6 2017 avond in apeldoorn een box 27 hwinngs gekocht om mijn vrouw in rijsbergen te verassen maar mooi niet het geheele box zat alleen met de stukken die het meeste bot bevaten dus alleen een soort ik heb dan ook gelijk smorgens bij aan kom inrijsbergen dhr victor van apeldoorn op het hoogte gebracht en moest het bij jullie neer leggen omdat ik door het afstaant niet terug kon brengen ik hoor het graag wat de wat fout is gegaag R Trinidad bon nr2674 tijd 22.11 bij KFC rietveld 10 inapeldoorn

Gewenste Oplossing:

zo als normaal want het is niet het eerste keer dat ik dit bij het KFC koop dus weet hoe het hoord tezijn en hoopelijk dat het niet meer voorkom

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Trinidad