Klacht: Boss Burger waren koud

op 29 juli 2016 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De Boss Burger waren zo koud toen we ze kwamen ophalen bij de ophaalbalie en bij het zitten en de eerste hap was zo koud dat we terug zijn gegaan en even op een warmte plateau gingen leggen en naar 1 min weer terug kregen waren ze weer koud en dat vind ik niet kunnen bij een nieuw filiaal in Bleiswijk.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik een menu bestel en ga eten dat ze goed warm zijn en niet koud tref bij de tafel waar we gaan zitten dan pas ben ik echt tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stuiver84