Klacht: Boncode werkt niet

op 01 mei 2017 over GiftFor2 in de categorie Internetshops - Cadeau's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een massagesalon uitgekozen en dacht ga de bon beautyfor1 bestellen. Had namelijk al mijn code ingevoerd en zag dat ik een bedrag van 100 euro had wat mij ook was gezegd op mijn verjaardag. Dus ik alles invoeren. Pincode werkt niet na 5 keer te hebben ingevoerd. Email gestuurd aangezien het vrijdagavond was met de gegevens die op de bon staat. Daarna nog voor de zekerheid kijken. Staat er 0 euro op in plaats van een paar minuten geleden 100 euro.
Eindelijk maandag, kon ik eindelijk bellen want mail hadden ze nog niet gereageerd. Kan niet. Want ze zijn niet bereikbaar. Je kan nog geeneens wachten. Nee ze hangen gelijk op.

Gewenste Oplossing:

Als het naar behoren werkt.
Dus de code moet werken, pincode moet werken en dan kan ik gewoon iets bestellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar GiftFor2 over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Kellyisgezelly

4 jaren geleden - Het is gelukkig opgelost.

Bericht van GiftFor2

4 jaren geleden - Fijn dat het is opgelost. Mijn excuses dat onze telefoondienst even niet naar behoren werkte.

Alle klachten die gemeld zijn door Kellyisgezelly