Klacht: Bold and the beautifull the beginning

op 28 december 2017 over RTL 8 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Graag wil ik beginnen met u prettige feestdagen te wensen en alvast het allerbeste voor 2018.

Tot mijn grote vrees zag ik onlangs dat vanaf 1 januari 2018 McCleod’s Daughters wordt uitgezonden. Daar ik en mijn vriend trouwe kijkers zijn geworden van “the bold the beginning” vroegen wij ons af of dit nog uitgezonden gaat worden.

Sinds jaar en dag ben ik van origine een echte As The World Turns kijker. Toen de serie stopte waren mijn moeder (een trouwe kijker die dit al 25 jaar volgde) en ik in zak en as.

Maar gelukkig kwam daar “bold and the beautifull the beginning” en kon ik eindelijk weer een soap serie kijken. Het zit namelijk zo:
Naar mijn mening zijn alle soaps die zich in het heden afspelen veel te negatief en snel gefilmd. “The Beginning” heeft een bepaalde rust over zich heen wat een zeldzaamheid is op televisie. En dat is de mening van een 25-jarige. RTL 8 zou mij en met mij vele anderen zeer gelukkig maken door “the bold the beginning” uit te blijven zenden. Zodat wij na een dag hard werken ultiem kunnen genieten en weer helemaal tot rust komen.

Wie is er immers niet gecharmeerd van de acteerkunsten van “de echte” Bill Spencer, en Ridge Forrester.

Graag verneem ik van u of wij ook weer in het nieuwe jaar van deze serie mogen genieten.

Met vriendelijke groeten,

Laura uit Nijmegen

Gewenste Oplossing:

Graag zie ik dat the bold and the beautifull the beginning gewoon uitgezonden wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 8

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 8 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Laura Bas