Klacht: blote billen als reclame voor 538

op 17 augustus 2017 over Radio 538 in de categorie Tv- en Radio programma's

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik zag van de week dat radio 538 zich promoot met blote billen.
ik moest mijn neefje uit gaan leggen toen wij op het station waren waarom die mevrouw alleen een onderbroekje aan had. Dit was een grote foto (meer dan een meter) wat voor iedereen dus ook mijn neefje van 4 zichtbaar is. Ik hoef 538 niet uit te gaan leggen dat dit echt niet kan dat kleine kinderen dit zien en af kan leiden in het verkeer en niet helend is voor de jeugd en zeker niet van toepassing is op een radio centrale. Ik mag hopen dat 538 meer creativieteit in huis heeft en zich niet verlaagt door dit soort seksuele acties.

Gewenste Oplossing:

normale reclames
Zonder seksuele afbeeldingen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Radio 538

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Radio 538 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kiwin