Klacht: blijft aanmaningen sturen , ik ben GEEN klant

op 12 februari 2018 over Bedrijvenregister.nl in de categorie Online Gidsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is echt ongelofelijk ik heb deze gasten in november aan de lijn gehad en zij deden zich voor als bedrijvenpagina.nl! ze zouden nog wat goed zetten online of iets vaags. krijg ik daarna in eens een mail met een factuur van 250 euro. ik heb al gemaild dat ik geen klant ben en nergens voor heb getekend en dat hij ook niet zomaar mijn geluidsopname mag gebruiken want ze vertellen niet dat je wordt opgenomen.
Deze T. Hart van bedrijvenregister moet heel snel worden gestopt met deze oplichterij.

Gewenste Oplossing:

Als bedrijvenregister.nl offline wordt gehaald.
Maar in eerste instantie dat zij stoppen met incasso dreigbrieven te sturen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bedrijvenregister.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bedrijvenregister.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door FrankBroersma