Klacht: binnenkomende mail is lettergrootte piepklein

op 14 juli 2012 over Hotmail.com in de categorie E-mail providers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een paar dagen, wanneer er mail binnenkomt, of bestaande mail die ik in wil, is de lettergrootte piepklein, ik heb een loupe nodig om de tekst te kunnen lezen. Wanneer ik zelf een mail schrijf en verstuur heb ik een normale grootte. Mijn vraag is nu HOE KAN IK DIT OPLOSSEN.
MVG
Mevr. Hurkens

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn bovengenoemde tekst gelezen wordt, is het wel duidelijk. Normaal lettertype terugzetten.

Bericht van

6 jaren geleden - Open een email waarin het lettertype te klein wordt weergegeven. Houd de ctrl toets in op je toetsenbord. Scrol vervolgens tegelijkertijd de muis omhoog en stel het lettertype naar wens in.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Hotmail.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hotmail.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Daisydinky