Klacht: Bijna niet geknipt haar

op 02 juli 2017 over Brainwash Kapper in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben er een keer geweest in Terneuzen. Wachtijd loopt nog redelijk. Dan zit je eenmaal krijg je moelijke keuze vragen waar je vrijweinig van begrijpt. Word je eenmaal geknipt word de kapper onderbroken. Later beginnen ze eindelijk met knippen. is ze op een moment klaar. Geef je toch advies om de voorkant te doen. Kom je er later achter dat het maar een klein beetje er nog is afgehaald. Vind het een mindergoede prestatie voor 17.50, had nog iets meer verwacht. Dus ik ben er niet helemaal tevreden mee dus bezoekje terug zou ik niet meer waarderen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als mn haar goed kort is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brainwash Kapper

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brainwash Kapper nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Niek de Rijke