Klacht: bier vieze smaak

op 04 juni 2016 over Jupiler in de categorie Bier

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

we hadden een verjaardagsfeestje waar we de nodige kratten jupiler in huis hadden gehaald.De gasten vonden dat er flesjes bier heel vies smaakte.Ik had precies hetzelfde echt een verschil met andere flesjes jammer want wij hebben altijd jupiler maar ik vond het heel vervelend voor mijn gasten ra ra hoe kan dit de datum liep tot juli 2017

Gewenste Oplossing:

Als ze lekker smaken het is anders top bier.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jupiler

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Jupiler over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jupiler nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door weet niet wat hier bedoeld wordt