Klacht: bewijs materiaal achterhouden voor de rechtbank

op 05 september 2016 over Politie in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De politie heeft mij en me moeder schroftelijk behandelt nadat we waren mishandelt bij me stiefvader ze zus politie doet niks en zei komt ermee weg ik heb foto s en al gestuurd en nog steeds onvoldoende bewijs ze heeft me moeder mishandelt en mij geprobeerd dood te wurgen ze heeft huisvredebreuk gedaan en 3 keer gedreigd te vermoorden

Gewenste Oplossing:

Als de politie word aangepakt en zei gestraft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Politie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Politie nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stephanie springer