Klacht: Betaling via Ideal aan Ryanair geen ticket

op 28 september 2017 over Rayanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb gisteren een vlucht geboekt via Ryanair.
Betaalt via Ideal betalings is verwerkt, heb daar ook een bevesteging van van de bank dat het is afgeschreven. Maar geen boekingsbevesteging gekregen per mail. Bij het inloggen op mijn ryanair onder het kopje (mijn boekingen ) staat de vlucht niet geboekt. Ryanair is niet te bereiken per telefoon en per mail geen reactie. Slechte zaak

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer dit is opgelost. Wanneer ik mijn bevestegings van mijn vlucht van ryanair ontvang. Of in het ernstige geval mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rayanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rayanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Adnan Oubisdass