Klacht: Betaling van schuld via GGN nergens terug te vinden bij DUO

op 17 augustus 2017 over DUO-IBgroep in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb behoorlijk veel studieschuld afbetaald de afgelopen jaren. Dit is jammer genoeg vooral via GGN gelopen, omdat ik betalingsachterstanden had. Nu lijkt het erop dat maar een aantal summiere bedragen zijn afgeboekt en niemand kan mij een specificatie sturen van de betaalde maandtermijnen. Ik heb al zeker 16000 euro betaald via GGN en ik kan hier niets van terugzien in Mijn DUO. Ik verzocht om een specificatie maar de dame aan de telefoon (ik heb meermaals afgelopen 5 jaar contact gehad) zei alleen dat dit niet terug te vinden was.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag een overzicht zien van DUO met de betaalde termijnen die ik via GGN voldaan heb. Ik wil graag zien wanneer die afgeboekt zijn en hoe dat de opbouw van de studieschuld eruit ziet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DUO-IBgroep

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DUO-IBgroep nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yjmaclean