Klacht: Betaling van een vermelding

op 08 februari 2018 over Bedrijvenregister.nl in de categorie Online Gidsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik werd eind 2017 gebeld of ik het abonnement wilde verlengen. Ik weet negens van maar het blijkt dat ze mij gebeld hebben begin 2017 of ik gratis een jaar vermeld zou willen staan met mijn bedrijfje. heb gezegd dat ik dit niet wil en nu moet ik toch een bedrag betalen van €181,50 en ben verplicht de eerste 3 maanden af te nemen. Allemaal heel vaag en ingewikkeld.
Ik heb nooit een bevestiging gekregen begin 2017 met de voorwaarden oid.
Dit doen ze niet was hun antwoord. Pas als het echte abonnement in gaat.

Gewenste Oplossing:

Ik wil eerst de bevestiging krijgen dat ik akkoord ben gegaan met de voorwaarden, anders betaal ik niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bedrijvenregister.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bedrijvenregister.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AnitaSchuit