Klacht: Betaling stopzetten

op 10 oktober 2016 over Badoo.com in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mij 1 x aangemeld voor 3 euro 95 te betalen. Nu word er elke x geld van mijn rekening gehaald. Ik wil nu niet meer betalend lidvzijn alles stopzetten. Ik krijg dit niet voor elkaar. Wilt u dit aub voor mij doen. Ik heb er echt het geld niet voor.

Gewenste Oplossing:

Als de betaling wordt stop gezet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Badoo.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Badoo.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Yvettetompot