Klacht: Betalen voor afleveringen

op 05 april 2013 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Soms wil ik een programma terug krijgen, maar moet je betalen. Dit doe ik meestal via telefoon of via internet bankieren. Je krijgt dan een code en er wordt gezegd dat het betaald is. Het is dan ook betaald, maar het programma werkt alsnog niet. Pas bij de tweede of zelfs derde keer betalen doet het programma het. Zo betaal ik drie euro voor een programma en dat vind ik overdreven.

Gewenste Oplossing:

Als dit probleem kan worden opgelost zodat ik niet meer extra hoef te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ninadeligt