Klacht: Betalen van hele opleiding kosten zonder dat ik de opleiding heb afgerond

op 17 mei 2016 over Capabel Onderwijs Groep in de categorie Universiteiten & Hogescholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Student nr. 382668
Naam: Mawlid Abdi mahamud

Best Capabel onderwijs groep

Ik ben sinds februari bij de capabel onderwijs groep te Rotterdam opleiding maatschappelijke zorg. ik ben nu inmiddels uitgeschreven van de opleiding vanwege het verzuim dat ik niks aan kon doen omdat ik mij been had gebroken daarnaast mij moeder moest verzorgen die ziek was .

Dat ik uitgeschreven van de opleiding begrijp ik want ik had niet aan de regels gehouden hoewel ik natuurlijk altijd had doorgegeven de reden dat ik niet naar school kwam . Bij deze wil ik klacht indienen omdat ik onterecht vind dat ik hele opleidingkosten moet betalen zonder de opleiding afgerond te hebben .

Ik hoop u voldoende hebben geïnformeerd

Groetjes , Mawlid abdi

Gewenste Oplossing:

Wanneer een betere oplossing voor ons beide wordt gevonden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Capabel Onderwijs Groep

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Capabel Onderwijs Groep in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Mawlid